Back to hell

Skönt att det var sovmorgon, hade nog aldrig kommit upp annars. Igår planerade vi vårt arbete som ska redovisas på tisdag, det gick väl bra i guess. Idag satt vi dessutom kvar i skolan från 13-16, duktigt! Men det var tyvärr bara Emelie som var duktig och övade o engagerade sig. Vi andra bara babblade om massa annat skit. Därför har jag fått plugga en massa efter skolan.. sitter fortfarande och har lite småpanik! Har inte fått in allt jag ska säga än. Övar en stund till och sen får de gå som det går helt enkelt. Hatar redovisningar.


Måste bara påpeka att jag hatar snön, jag som hade hoppats på lite vårkänsla om någon vecka men de här lär ju va kvar fram till maj typ.. haha det var mycket hat idag känner jag. Nu ska jag öva lite till da och sen får det bli läggdags. Godnight bitches!



bara för de så lägger jag upp några vårbilder!


Jag vill ha..


Sjukt fina kläder nu till våren passar in till dagens fina väder. Har beställt hem jackan, väskan, solglasögonen och skorna resten hoppas jag tomten kommer med haha, snart är det löning med och då blir det minsann mer kläder.. Det hade varit bra om jag kunde spendera mina pengar på annat än bara kläder. Typ spara till en utomlandsresa? Nä, nu blir det mer sex and the city och ikväll så ska jag träffa tjejerna. Solen är ju här på besök med wiho ska försöka komma ut lite med.


Gabriellas 18års fest!


godaste tårtan som gabbi själv bakat

jag och amanda posar för kung och fosterland

amanda och danni

alexandra som jag snott alla bilder ifrån hihi

Sex and the city maraton

Jobb idag med laget på ekmans från 12-16.. 4 timmars sömn typ inte så där jätte trevligt. Sen har jag o Emelie varit o kollat på Adams nattcup på Elmia, förstår mig inte på fotbollen riktigt men det var helt ok. Lizen och Lina joina i slutet med. Nu ska jag köra lite Sex And The City maraton hade jag tänkt, börjar med den första boxen säsong 1.. tröttnar aldrig på carrie, och Mr Big haha.


Emelie Aktanius

Vi kollade på Gifted Hands.. hmm 8/10 typ den var helt okej! Haha flumm-emelie var på G och hon hade på sig sina berömda cykel-byxor. Här kommer lite bilder på cykel-byx-tjejen o kvällen.

lizen klar för utgång.. emelie?





haha du är underbar vännen


Movie time

Fy fan vad jag degar o degar o degar. Har luggit framför tvn i timmar nu, dags o göra lite nytta känner jag. Ska göra mig iordning lite fort, vänta på att mamma ska komma hem med lite käk. Och sen ska jag vidare o hyra film köpa med lite gosaker och sen hem till Emelie där vi ska spendera hela dagen/kvällen. Filmkväll med världens bästa, de gillar vi!

världens bästa emelie


enjoy


revised plans for the day

Skulle egentligen varit i Göteborg nu, men så blev det inte. Tåg mm strulade, vi fick inte riktigt ihop våra planer (jag och min kusin dina) så vi får ta vår träff nästa vecka, då hon kommer hit till dököping de kan bli kul! Måste skynda mig nu..


jag och dina i Göteborg

stressad?

Torsdag.. har inte gjort så mycket idag. Kollat på tv o myst med älsklingen, skönt o chilla nu när det är lov. Emelie is back in town så jag ska väl ta o träffa henne med, än är inte dagen över :) By the way över till något helt annat. Kollade in blondinbellas blogg idag där hon hade lagt upp ett inlägg om ''stress''. Sorligt nog så hittade jag faktiskt två punkter som stämde in på mig väldigt bra just nu.. 


[X] Du känner dig totalt utmattad och all energi är som bortblåst eller så är du överenergisk och kan inte varva ner.

[X] Du får ångest eller hamnar i en depp-svacka. Inget känns roligt längre och folk i din närhet börjar kalla dig överkänslig.


Måste börja ta tag i saker o ting nu känner jag, skärpning haha! Men sånt är livet i guess. Nu ska jag äta pizza och sen dra mig vidare. Puss!

vardagslyx

Min kära barndomsvänn, har fixat mina naglar idag. Är supernöjd! Nu är det dags för ögonbrynen.


Eh Volia !

at joolie's place




dagens film



De här har ja o adam gjort hela dagen, kollat på film och ätit cheeseburgare, livet haha! Filmen är underbar jag tyckte om den asmycket. Nu ska jag kolla på the bild side som tydligen också skulle va en väldigt bra film får väl lita på min baby. Trevlig kväll.

7 timmars plugg

Godmorgning, dags o fixa frulle men innan det.. Gårdagen blev som planerad, kanske inte riktigt. Vi var hos Fanny satt med en jäkla powepoint på 24 sidor tog väl ungefär 4-5 timmar, åt tacos som hemmafrun fixade. När vi väl var klara med ppn och skulle skicka iväg den till Emelie så skulle självklart Fanny ta datorn o fixa en grej, gissa vad hon gör? Jo hon stänger ner hela skiten utan att spara powerpointen på datorn, braa där.. skrattade ihjäl mig medans Amanda hade damp. Vi kunde därför inte jobba istället så stack vi hem till Amanda och gjorde om allt, vem fan pluggar 7 timmar på ett sportlov?


fanny blev ''jätte förvånad'' över att hon stängde ner allt!

jag vill ha vår nu!


jag och lizen en underbar vårdag i april typ

Busy day.

Ska snart iväg till Fanny med Amanda, vi ska försöka göra klart vårt klimatarbete som vi ska redovisa när lovet är över.. hmm undra hur de kommer gå? Sen ska jag o Amanda iväg o jobba 17-21, har också planerat in o träffa Adam en stud efter jobbet. Ska försöka uppdatera lite bilder ikväll med. Have a nice day!


happy valentine's day

Det har varit en rätt chill helg, men drar ändå lite kort om helgens ''galenskaper''.


Fredag skola som vanligt sen drog jag och Amanda ner till stan, åt semlor och köpte en present till Gabriella som fyllde 18 i söndags! Senare mot kvällen så var vi hos Gabriella då som hade sin 18års fest på öxnehaga, lägger in några bilder lite senare.


Lördag.. hände inte så mycket. På morgonen var jag uppe och väckte min älskling vid 12 tiden, o då låg vi o bara myste. Fram åt kvällen köpte jag mig en pizza och kollade på Fame, som enligt mig var en riktigt dålig film inget jag rekomenderar, fattar knappt vad den handlade om.


Idag så är det ju alla hjärtans dag, och jag har haft en underbar dag! Stort tack till min älskling. Vi har varit o relaxat i stort sett hela dagen testade på bastusittning idag med o de va sjukt skön gott folk. Å nu är det tänkt att vi ska gå på bio.


Lägger in bilder lite senare nu måste jag dra mig puss!

amanda, jag och fanny


back on track

Fallar för grupptrycket! Vet inte varför jag gör det här haha men det är värt ett försök i guess.. Får väl se hur det kommer funka med uppdateringarna o hela de köret. Trevlig helg.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0