Måndag

Ny vecka, nya tag! Har en himla massa plugg.. inlämningsarbete i svenska, skriva en uppsats om monster? som ska in på torsdag och ett annat inlämningsarbete i historia b, hemtenta israel/palestina konflikten, får panik.. som ska in på fredag. Vilken härlig vecka! Idag ska jag på arbetsmöte, träna och hinna sätta igång med uppgifterna.


PANIK

Behöver hjälp med bloggen! Vet inte vad jag gjort men det ser förjävligt ut nu.. Help me please!


Sjukling

Kvällen hade inte så mycket o bjuda på. Iallafall inte för min del är jätte hängig och seg, chillade lite med älsklingen med orkade knappt det, har nämligen feber och är jävligt förkyld snorar en hel del med haha. Har varit sjuk nästan hela vintern. De ger sig aldirg, o nu är det tillbaka igen jätte-kul. Tänkte tillbringa resten av kvällen (ifall jag orkar vara vaken vilket nästan är omöjligt) i sängen med the hills maraton love it. Har också laddat upp med en påse godis från igår, mysigt va? Ha en bra kväll!


Förlust

Yepp.. here we go again, vi förlorade ganska stort mot Helsingborg. De suger! Nu är säsongen över, vilket betyder att det inte blir några fler matcher. Vi åkte ut i kvalet till div 1. Nu är det bara att tagga till Basketfestivalen som spelas i maj. Har inga större planer inför dagen. Ska dra mig en sväng på a6 och sen chilla med Adam och company. Får se vad kvällen har o bjuda på. Bio hade inte varit helt fel. Vill se den där filmen Remember me, med Robert Patterson. Har hört att den är riktigt bra. Hoppas dom har några roliga förslag haha. Slänger in en random bild från brahes hemsida hittar ingen annan passande bild till inlägget. Have a nice day!

bild tagen från brahebaskets hemsida

Baloo

Världens sötaste valp Baloo med Adam och Sabina

Jag tycker egentligen inte om djur, inte riktigt min grej. Men nu är det så att min pojkvän har både en katt och en hund.. Så jag har lärt mig o tycka om djur, på något konstigt sett. Baloo är iaf världens sötaste valp som är hur busig som helst, ska försöka lägga in ett klipp på honom någon gång. Hur som helst orkar knappt dra dagen men gör det ändå: skola, hem, arbetsintervju, baby, hem.. Och nu ligger jag här är sjukt trött på allt har verkligen haft en sån där ''bad day''. Hoppas på en bättre dag imorgon. Måte sova nu har match imorgon med, tagga brudar. Godnatt!

Studiedag part 2

Det blev chili thai istället, vi skippade den indiska resturangen. Jävligt gött med studiedag.  Nu sitter vi här proppmätta, ska göra klart min powerpoint och öva på min redovisning en stund innan vi ska vidare för att möta upp Edde och Emelie. Är jävligt suger på choklad..

Studiedag

Dålig uppdatering? Yes indeed. Men har verkligen inte haft tid. Det har varit jävligt mycket plugg nu som jag behövt ta tag i och sen träningar, mina underbara vänner och min pojkvän är väl de som tagit all min tid. Men nu har jag iaf tänkt ta tag i det igen.. vi får se hur det blir med det. Nu ska jag iväg och luncha med Adam på någon indisk resturang, senare mot kvällen ska vi träffa Edde och Emelie och då ska vi se på film. En mysig studiedag det gillar vi! Har lite plugg med som jag ska fösöka hinna med. Have a nice day!


RSS 2.0